Blue Seven Group

blue7group

ÁltalÁnos cÉgbemutatÓ

A Blue Seven Group Zrt–t Dr. Böjthe Kálmán alapította 2013 januárjában. A társaság célja, hogy innovatív magyar termékeket vezessen be hazai és nemzetközi tőzsdei cégeken keresztül a piacokra. A társaság 2013 júniusában nyilvánosan működő részvénytársasággá alakult át, mellyel egy időben alaptőke-emelésre került sor, melynek keretében a Seven Innovation Kft. és a Seven Healthcare Kft. a Blue Seven Group Zrt 100%-os leányvállalataivá váltak.

StratÉgia

A részvénytársaságot egy létező társadalmi igény valóra váltására hozták létre az alapítók, abban a meggyőződésben, hogy a magyar kutatók munkájukkal mindig kimagasló szerepet töltöttek be az egyetemes tudományokban, általános elismerést szerezve ezzel mind belföldön, mind külföldön egyaránt.

Hisszük, hogy a magyarok kreativitása a világon egyedülálló, és az innovatív magyar termékek az egész világon versenyképesek. Nem utolsósorban célunk a kimagasló teljesítményű magyar kutatók elvándorlásának visszaszorítása, lehetőséget biztosítva számukra, hogy itthon gyümölcsöztessék tudásukat, tehetségüket.

A Blue Seven Group tagjai számára a legfontosabb értékek az emberi egészség és a környezet védelme. Innovációinkkal ezen értékek megőrzésére törekszünk. Olyan innovációkat, fejlesztéseket, technológiákat és megoldásokat karolunk fel, melyekkel tőzsdén jegyzett piacvezető cégek -közreműködésünkkel- biztosítani tudják üzleti perspektívájukat. Felkutatunk és fejlesztünk még nem ismert, a piacon be nem vezetett, de igényelt, tesztelt és bevált termékeket, melyek felhasználó-orientáltak, egyben környezet-, egészség- és pénztárcabarátok.

Nemzetközi piacvezető partnereink megbízásából piaci és befektetési lehetőségeket biztosítunk az innováció, az egészségügy, az újrahasznosítás és az energiahasznosítás területein.

Jelenleg csak magyar fejlesztéseket és innovációkat képviselünk, szoros együttműködésben a feltalálóval és fejlesztővel. Közös sikerünket az a bizalom és egyedi megállapodás alapozza meg, hogy a feltaláló és ötletgazda részesül a kiérdemelt haszonból legnagyobb részben.

Ez szükséges a biztonságos, hatékony, közös fellépéshez, mely garantálja, hogy sikeresen létre tudjuk hozni az együttműködést. Az üzleti profizmus, az egymásba vetett bizalom, a széles látókör, a lehetőségek felismerése és a magas szintű nyelvtudás teszi lehetővé, hogy nemzetközi piacvezető cégekkel szoros kapcsolatrendszer alakuljon ki. Ebben a magas szintű üzleti szegmensben, melyben minden sikeres üzleti lépés alapja a befektetők bizalma és a transzparencia, nincs helye a megbízhatatlanságnak és a gyenge minőségnek.

A színvonalas munkához kiemelkedő teljesítményre képes magyar emberek munkája szükséges, akikkel van szerencsénk együtt dolgozni.

CÉgcsoport bemutatÁsa
Szervezeti felÉpÍtÉsAz Igazgatótanács tagjai

Dr. Böjthe Kálmán – elnök vezérigazgató
Hidvéghy Melinda
Dr. Bada János
Dr. Baksa Szabolcs
Deme Zsolt
Dr. Póti Péter
Dr. Rák György

Befektetői kapcsolattartás adatai:

Blue Seven Group Zrt.
1061 Budapest, Andrássy út 10.
E-mail: office@blue7group.hu